top of page
Modern City
Ezy_Expense.png

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA 

Toisin kuin kaikki markkinoilla olevat kilpailijamme, Ezy Expense on täysiverinen palvelu. Osaava tiimimme käsittelee lähettämäsi kuitit ja matkalaskut ja varmistaa että tiedot ovat oikein ja saat korvauksen mahdollisimman nopeasti.

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

Palvelu kuulostaa kalliilta, mutta totuus on toinen. Ajansäästö tuottaa todennettavissa olevia kustannussäästöjä sekä oman yrityksesi henkilöstökuluissa kuin myös käyttämäsi tilitoimiston laskutuksessa.

VAIVATON KOMMUNIKAATIO

Sen sijaan että tuhlaat aikaasi uusien tietokoneohjelmien, applikaatioiden ja salasanojen parissa, kommunikoit oikean ihmisen kanssa. Kulujen ja laskujen tiedot lähetät Ezy-tiimille helposti sähköpostilla tai WhatsApp-viestisovelluksella.

Näin toimitat kuitit ja kulujen tiedot

Kulukuitit ja matkakorvaukset voit toimittaa Ezy-palvelutiimille joko WhatsApp-pikaviestisovelluksen kautta tai edelleenlähettämällä kuitit sisältävän sähköpostin tiimin postilaatikkoon. Asiantunteva tiimimme pitää huolta että korvauslajit, ALVit ja muut yksityiskohdat ovat oikein, ja se jopa laskee kilometrikorvaukset ja päivärahat puolestasi!

Nappaa kulukuitista kuva WhatsAppiin ja lisää sanellen tai kirjoittaen lyhyt kuvaus tapahtumasta. Km-korvauksia varten sanele lähtö- ja saapumispaikat, päivärahoja varten taas matkustusaika ja -maa.

Teetkö paljon ostoksia netissä, ja saatko kuittisi PDF-tiedostoina? Ei hätää, sähköpostitse saapuvat kuitit voit suoraan edelleenlähettää Ezy Expense-tiimille. Muista liittää mukaan lyhyt kuvaus tapahtumasta.

Toimii sujuvasti osana nykyistä kirjanpitoasi

Ezy-tiimi toimii yhteistyössä kirjanpitäsi kanssa, ja pidämme hänet ajan tasalla kaikesta kuitti- ja maksuliikenteestä Ezy Expensessä. Toimitamme myös kaiken kirjanpidon vaatiman materiaalin.

EZY EXPENSE ON OHJELMISTORIIPPUMATON

Asiakaspalvelutiimimme koostuu oikeista ihmisistä koodinpätkien sijaan, näin ollen pystymme toimimaan joustavasti ja mukautumaan käyttämääsi kirjanpito-ohjelmistoon.

SÄILYTÄ TUTUT KÄYTÄNNÖT

Jos ehdottamamme best practice ei tunnukaan teistä luontevalta, voimme mukautua niihin käytäntöihin, joilla tällä hetkellä hoidatte esim. kilometrikorvauksianne.

KIRJANPITÄJÄSI KIITTÄÄ

Voit olla varma siitä, että kulu- ja matkakorvaukset tulee täytettyä ja vietyä järjestelmiin oikein kirjanpitäjistä koostuvan tiimimme toimesta. Hoidamme kulut halutessanne maksatukseen asti, jolloin tilitoimistollesi jää vain valvontarooli.

KUVAAA.png

Haluat siis päästä eroon kuittirumbasta? Ilmainen pilotti on Sinua varten.

Yksinkertainen hinnoittelu

Tarjoamme asiakkaillemme edullisen tuntihinnoittelun. Palvelu kattaa kaikki kuittien käsittelyyn liittyvät toimenpiteet. Myös reskontratyön ja kuittien tiliöinnin. Vertailun vuoksi: jos käytät ulkoista kirjanpitäjää tai tilitoimistoa matka- ja kulukorvausten käsittelyyn, maksamasi keskimääräinen kuitin hinta vaihtelee 3 ja 9 euron välillä. Ezy Expensen asiakkaana maksat siis pienemmän hinnan paremmasta palvelusta!

49 / tunti

Reskontratyö

​Kuittien tiliöinti​

Esimiesten sähköpostihyväksyntä​

​Ezy Expense -palvelun käyttö

Oletko kirjanpitäjä? Ezy Expense auttaa tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillesi,
tehostamaan resurssien käyttöä ja tienaamaan passiivista tuloa!

Hoida kulu- ja matkalaskut 10 sekunnissa.

Markkinoiden nopein hyväksyntätoiminto.

Apuna talousjohtajille ja kirjanpitäjille.

bottom of page