top of page

Kyselytutkimus: Kulu- ja matkalaskujen tekeminen niukasti suositumpaa kuin kopiokoneen korjaaminen

Urbaanin legendan mukaan kulu- ja matkalaskujen käsitteleminen on ikävin velvollisuus, mitä toimistolla joutuu tekemään. Halusimme selvittää onko väitteellä mitään perää. Erittäin tieteellinen kyselytutkimuksemme toimisto- ja asiantuntijatyön tekijöiden keskuudessa paljastikin että kyseessä ei olekaan kaikkein vastenmielisin tehtävä. Itse asiassa löysimme muutamia vielä epämieluisampia nakkeja*, kuten vaikkapa:

  • Toimiston keittiön siivousvuoro edellisenä iltana järjestetyn 80 henkilön asiakastilaisuuden jälkeen

  • Itsepintaisen paperitukoksen selvittäminen toimiston kopiokonevanhuksen uumenista tuskanhien valuessa, koska kiireinen asiakas odottaa neuvotteluhuoneessa sopimuspapereita allekirjoitettavakseen

  • Maanantai-aamun pikapalaverit pomon kanssa. Etenkin silloin kun viikonloppu on vietetty parhaan ystävän polttareissa.

  • Sähköpostilaatikon väistämätön siivoaminen, koska firman pihi IT-osasto ei suostu kasvattamaan laatikon tallennustilan maksimikokoa

Urbaani legenda ei siis täysin pidä paikkaansa! Tosin vaikka pohjanoteerausta ei tässä tutkimuksessa tullutkaan, tiedämme omasta (ja asiakkaidemme) aikaisemmasta kokemuksesta että viides sija vihatuimman velvollisuuden kilpailussa kulu- ja matkalaskuille ei ole tuulesta temmattu. Lyhyesti sanottuna homma on yleensä aika hanurista.

Emme pysty takaamaan kopiokoneenne toimivuutta, tai järjestämään yllättävää vatsatautia pomollesi maanantai-aamuiksi. Mutta kulu- ja matkalaskujen tekemisen voimme mullistaa! Ei ole lainkaan ennenkuulumatonta että asiakkaamme saattavat jopa välillä HYMYILLÄ kulu- ja matkalaskua tehdessään.

Ezy Expense –palvelun avulla hoidat ja hyväksyt kulu ja matkalaskuja sekunneissa, ilman että joudut opettelemaan uusia salasanoja tai asentamaan uusia ohjelmistoja tai applikaatioita. Jotta saat tuntumaa iisimpään elämään, tarjoamme kaikille uusille asiakkaille 1kk täysin ilmaisen kokeilun.

bottom of page